in

Karantina permes fotos, – 6 fotot me te mira nga te rrinjte ne konkursin ‘Royal Photograph”

Cmimi i fotografive te te rrinjve 2020 kete vit kishte temen ” Karantina”
Kjo teme u frymezua nga situata e pazakonte globale qe solli Covid-19.
Shefi ekzekutiv “Royal Photograph” (nje kompeticion fotografik boteror qe behet cdo vit)Evan Dawson tha: “Këta të rinj kanë dashur te shprehin permes fotografise përvojat e tyre personale të Karantinimit”.
Këto imazhe u vlerësuan shumë gjithashtu u moren dhe cmime.
Me poshte po ju sjellim disa nga fotot me te mira te ketij konkursi

Tema “Duke enderuar per detin” eshte cmimi i pare i mare nga Alma Rosaz , 20 vjec, £ 1,000

Cmimin e dyte
Tema :” Qendroni larg” , Felix Ziegler,18 vjec, £500

Cmimin e trete

Tema:”Karantina e Firences”, Flo Hendriks, 17 vjec, £250

Gjithashtu edhe keto foto u cilesuan si shume te mira pavarsisht se nuk moren cmim
Tema: ‘ Ushtrimet”, Asher Levi Lopez

Tema:” Ne kemi nevoje per shprese”, Charlotte Keen

Tema: Me ka marre malli, Jessica Shackleford

What do you think?

Written by admin

Sipas Zana Mevlanit, ja si përgatitet lëngu i shegës për periudhën e dimrit

Di gjirokastritët, gërnjë me fjalë dhe shprehje si zero me xhufkë, shkrap, kokëbodile etj…