in

Njihuni me Rregullat e Futbollit të Fëmijërisë të Një Vendi të Largët të Botës dhe Kujtoni Rregullat e Kësaj Loje në Fëmijërinë Tuaj!

Ne femijeri kemi lojtur futboll sa jemi shqepur dhe me rregulla qe perpiqeshim t`i zbatonim per te mos u ndeshkuar, per te mos marre “kartonin e kuq”.

Mbahen mend te gjitha.

Edhe nese dikush i ka harruar i kujton tjetri, se ne pergjithesi ato diheshin, permendesh, siç mesohen vargjet e nje vjershe qe te pelqen.

Kemi lojtur me dy porta, me porta hungareze dhe porta te medha. Kush kujton ndonje tjeter le ta thote. Sa per rregullat e lojes te futbollit ne femijeri, mire eshte t`i kujtojme dhe t`i krahasojme me keto rregulla te lojes se futbollit ne nje vend te larget te botes.

I lexoni dhe me pas beni komentet tuaja per lojen dhe rregullat e futbollit ne femijerine tuaj:

1-Yndyra është gjithmonë rojtari
2-Loja përfundon vetëm nëse të gjithë lojtarët janë të lodhur (përveç rregullit 6)
3-Pa marrë parasysh rezultatin, skuadra që shënon golin e fundit fiton lojën.
4-Nuk ka arbitër
5-Vetëm nëse është serioze
6-Nëse pronari i topit zemërohet loja mbaron.
7-2 lojtarët më të mirë nuk mund të luajnë në të njëjtin ekip, kështu që të gjithë zgjedhin lojtarët e tyre.
8-Nëse jeni zgjedhur i fundit është një poshtërim
9-Nëse ka penallti portierit zëvendësohet nga lojtari më i mirë i ekipit të tij dhe thotë “jo për të mirë” të thotë se pas dënimit, portieri kthehet në postimin e tij
10-Kur topi del nga këndi i lojrave në një destinacion të largët, është vrasësi që do të marrë topin
11-Lojtari më i mirë në tokë është gjithmonë në të njëjtin ekip si pronari i topit
12-Për të filluar një lojë ne gjithmonë kemi thënë ” PREE ” me gojën tonë, loja fillon ”
13-Për të dalluar ekipet, një ekip duhet të luajë shirtless
14-Ju goditni topin në ajër për të filluar një ndeshje
15-Është i gjithë sulm masiv, mbrojtje masive
16-Mos harroni se pronari i topit është fifa
17-Nee offside
18-Nëse të thërret nëna, dikush mund të luajë për ty dhe kur të kthehesh vazhdon.

Tani qe u njohet me keto rregulla, kujtoni dhe komentoni per rregullat e lojes se futbollit ne femijerine tuaj!

What do you think?

Written by Admini

Shpërthim i Fuqishëm/ Ka Ndodhur në Katin e Parë të Një Pallati në Zonën e Yzberishtit

Këtë Lajm Duhet ta Lexojnë të Gjithë Pensionistët Kryefamiljarë