in

Nje lule e ralle ne avlite e shtepive gjirokastrite

Njihet dashuria dhe kujdesi i nikoqireve gjirokastrite ashtu si per gatimin edhe per lulet.

Kjo lule ne kete foto rritet edhe ne avlite e shtepive gjirokastrite, po duam te dime, nga ato qe e njohin, si quhet dhe s i sherbejne qe te rritet kaq e bukur dhe e fresket?

What do you think?

Written by admin

Fjalor termash / Dimerore, dhipato, cilen nga keto fjale keni harruar dhe c`dini per to?!

Ne avlite e Gjirokastres/ Gatime me flake e prushe per byreqe, tava, shapkat e mish te pjekur edhe ne ditet me te ngrohta te vitit