in

Nje foto qe zgjon kujtimet e femijerise…

Ne foto jane nxenes te nje klase te shkolles Koto Hoxhi. Eshte foto e bashkeshoqeruar me kujtimet e Apostol Buzopullos Buzit, nxenes i kesaj shkolle.

Jane mbresa nga jeta shkollore , shkruar me vertetesi dhe ndjenje, plot dashamiresi per shoket dhe shoqet e klases, me episode dhe personazhe –femije qe tani, ashtu si dhe Apostoli jane te rritur, kane krijuar familje e kane femije qe jane dhe kureshtare te mesojne per femijerine e prinderve,edhe per te ”  prapat” nga jeta ne shkolle.

Ne po botojme ne faqe vetem foton ndersa shkrimin e gjeni duke klikuar ne faqen e Apostolit.

Shikim dhe lexim te mbare!

What do you think?

Written by admin

Rajmonda Lilo:Na ka marre malli per nje dasem si kjo ne kete foto!

Sot ka ditelindjen muzikanti gjirokastrit Mikel Zhapa, (Majkelli)