in

Rajmonda Lilo:Na ka marre malli per nje dasem si kjo ne kete foto!

Po percjellim nje foto ne faqe edhe per te ndryshuar tematiken e shkrimeve nje pjese nga aktualiteti, me lajme qe nuk na gezojne.

Kete foto, dasem ne lagje, na e ka derguar nga Amerika Rajmonda Lilo qe here pas here fotot e vjetra te albumit familjar i ndan dhe me shoqet ne faqen e saj ne fb.

”Kam nje foto te vjeter duhet te jete nje dasem ne lagje, shkruan Rajmonda.Duket mesues Sami Mullai…Seldi Tauzi…Ky eshte sokaku jone…ne fund te rruges tek porta e shtepise duket dhe babai…silueta e tij se fotua eshte marre nga larg shume….duket dhe Lulo Tauzi….Si ka qene sokaku dhe si eshte transformuar tani… ajo shtepia me tulla eshte shpia jone…nuk egziston me catia…”.

Ka te drejte Monda qe ka mall e nostalgji.

E verteta eshte se na mori malli te shohim nje dasem ne lagje e ne sokaket e saj, nusja me dhendrin, me prinderit, krushqit e te ftuarit, lagjja e tere,me femijet qe gezojne dhe me shume, dasem si kjo ne foto!

Ceremoniali i dasmes gjirokastrite ishte si nje shfaqje filmi me shume seri, te bukura, terheqese dhe shume mallengjenjese!

 

 

What do you think?

Written by admin

Foto e ralle e ekipit te basketbollit te Gjirokastres pas viteve `60 !

Nje foto qe zgjon kujtimet e femijerise…