in

Nje foto nje kujtim/ Ne fototografi me mesuesen dhe klasen…

Nje kujtim i bukur ne fotografi me mesuesen dhe klasen…

Per kete foto nuk kemi asnje te dhene. Na e ka derguar nje nga miqte tane me shenimin Me klasen ne fillore.

E percjellim me deshiren e mire qe te kete komente nga ata qe do gjejne veten ne kete foto.

What do you think?

Written by admin

Nje foto një kujtim/ Kë njihni në këtë foto, punëtorë, specialistë dhe drejtues të ish fabrikës së lëkurë këpucëve të Gjirokastrës

Kujtese/ Ne kete foto grate prestare te fabrikes se kepuceve ne Gjirokaster