in

Kujtese/ Ne kete foto grate prestare te fabrikes se kepuceve ne Gjirokaster

E c` viti eshte kjo foto ?

Reparti i prestarise ne fabriken e kepuceve ne qytetin e Gjirokastres ishte vetem me vajza dhe gra qe dalloheshin per pune cilesore ne te gjitha proceset mbi bazen e te cilave realizohej prodhimi i kepuceve te modeleve te ndryshme si ato per femije dhe te rritur.

Per vite me radhe pergjegjese e repartit ishte Pranvera Llaziku nga punetoret e specialistet e para qe me ngritjen e fabrikes.

Kolektivi i repartit qe ajo drejtonte ishte gjithmone ne krye te punes dhe merrej shembull pervoje dhe eksperience.

Me percjelljen e kesaj fotoje ne faqen tone urojme qe ato te nxjerrin mallin, te kujtojne vitet e punes dhe njekohesisht te bashkebisedojne me njera tjetren!

What do you think?

Written by admin

Nje foto nje kujtim/ Ne fototografi me mesuesen dhe klasen…

Beni dot Gliko me Patellxhane ?!