in

Nje foto një kujtim/ Kë njihni në këtë foto, punëtorë, specialistë dhe drejtues të ish fabrikës së lëkurë këpucëve të Gjirokastrës

Ne kete foto ka dale kolektivi i fabrikes se lekureve dhe kepuceve ne qytetin e Gjirokastres.

Vitin nuk e dime po shohim qe bashke me punetoret jane dhe drejtues te ndermarrjes.

Jane dhe specialiste kineze.

Fabrika e lekureve ka qene qe para clirimit e pas saj eshte zgjeruar, ndersa fabrika e kepuceve eshte ngritur ne vitin 1963.

Vit pas viti eshte shtuar numri i punetoreve dhe specialisteve qe arriti deri ne fund te viteve 90 ne 460 veta.

Do donim te dinim si ka ecur sektori i prodhimit te kepuceve ne qytetin tone pas mbylljes se kesaj fabrike te madhe dhe ke njihni nga specialistet ne kete foto!

Dhe tjeter: Sa veta e ushtrojne sot profesionin e kepucarit ?

What do you think?

Written by admin

Cili byrek ju pelqen me shume, tregoni dhe si e pergatitni byrekun me spinaq?

Nje foto nje kujtim/ Ne fototografi me mesuesen dhe klasen…