in

Nje foto, nje kujtim/Ku ndodhen dhe çfare do t`i thone sot njeri tjetrit?

Nje foto te bashkon me shoket dhe shoqet e klases, te zgjon kujtime te paharruara.

Kjo me siguri po ndodh tani me cdo njerin nga pjesemarresit ne kete foto te viteve te largeta, kur te gjithe bashke ishin nxenes te nje klase dhe shkolle te degjuar te Gjirokastres.

Keta nxenes te nje klase e te nje shkolle deri ne perfundim te viteit shkollor, ku ndodhen sot dhe cfare do t`i thone njeri-tjetrit?

Foto e percjelle ne faqen e tij ne fb nga Ilirjan Bimi

What do you think?

Written by admin

Evis Fico: E nderuar të mikëpritesha nga Ambasadorja e Greqisë në Tiranë znj. Sophia Philipiddou

Me hidherim te madh njoftojme se eshte ndare nga jeta poeti i njohur Arben Duka