in

Me hidherim te madh njoftojme se eshte ndare nga jeta poeti i njohur Arben Duka

Me hidherim te madh njoftojme se eshte ndare nga jeta poeti i njohur Arben Duka, nga me te miret e letersise shqipe, poeti kryelarte dhe patriot i devotshem qe do te kujtohet gjithmone per vepren e madhe qe la pas.

 

Poeti Arben Duka u be i njohur qysh me vëllimin  e tij te pare dhe me pas me dhjetra vellime te tjera  me poezi, me tekstet e bukura e te vleresuara me cmime te para ne Festivalet e kenges ne RTSH.

 

Me krijimtarine e tij poetike Arben Duka ka zene  vendin e vet në letërsinë shqipe, trashegimi e pasur qe do mbetet  e kujtuar dhe e shkruar edhe ne zemrat e mijera dashamiresve te poezise se tij.

Është autor i mijëra e mijëra vargjeve humoristik dhe satirikë në shumë të përditëshme dhe periodike.

Arben Duka është “Nderi i Qarkut Gjirokastër”, “Nderi i Odries”, “Nderi i Lunxhërisë”, “Nderi i veteranëve të luftës”, “Qytetar Nderi i Gjirokastrës”.

U prehte ne paqe shpirti i mire i poetit !

What do you think?

Written by admin

Nje foto, nje kujtim/Ku ndodhen dhe çfare do t`i thone sot njeri tjetrit?

Lajm i mire / Qeveria do japi 10 mijë deri 50 mije dollarë mbështetje per rijetezimin e banesave te vjetra ne zonat muzeale. Ja kur nisin aplikimet!