in

Evis Fico: E nderuar të mikëpritesha nga Ambasadorja e Greqisë në Tiranë znj. Sophia Philipiddou

Ne faqen e saj ne fb Evis Fico shkruan:

E nderuar të mikëpritesha nga Ambasadorja e Greqisë në Tiranë znj. Sophia Philipiddou. Një takim i paracaktuar, që gjithmonë i hapte rrugë ngarkesës së punës,situatës së pandemisë, sot na bëri bashkë për të vendosur piketat e bashkëpunimit më intensiv për vitin që po vjen.

Me vlerësimin e ndërsjellë për mendimin profesional, diplomatik dhe mbi të gjitha njerëzor, diskutuam mbi çështje me interest të përbashkët.

I premtova Ambasadores angazhimin tim maksimal jo vetëm në riorganizimin e veprimtarisë së rrjetit të alumnëve(LSDG) por dhe kontributin në fusha specifike me objektiv madhor asistimin në proceset e integrimit të vendit, ku padyshim forcimi i urave të bashkëpunimit dhe sinergjia janë mekanizmat më kryesorë.

Falënderoj stafin shoqërues të Ambasadores për bisedën e ngrohtë dhe plot mbresa.

What do you think?

Written by admin

Në Gjirokaster, konferencë përkujtimore organizuar në 85-vjetorin e lindjes së baba Haxhi Saliajt

Nje foto, nje kujtim/Ku ndodhen dhe çfare do t`i thone sot njeri tjetrit?