in

Nje foto nje kujtim/ E gjeni dot se kush rrinte ne bangen e pare dhe te fundit?!

 

Kete foto te shkolles follore te qytetit te Gjirokastres e morem nga faqja e mikut tone Beqo Bebej .

 

Eshte foto e viteve te femijerise, nxenes te nje klase qe tani jane rritur e nje pjese jane dhe me femije.

Te gjithe nxenes te mire qe i ka bashkuar ne foto dita e mbylljes se vitit shkollor.

Duke e pare me kujdes na lindi dhe nje pyetje:

Cilet jane dhe kush nga keta femije rrinin ne bangen e pare dhe kush ne bangen e fundit?

What do you think?

Written by admin

Kur kengetarja gjirokastrite Shqiponja (Aleksandra ) Tahmazi konkuronte me kengetaret Inva Mula e Irma Libohova ne festivalet e femijeve

Aktori i njohur i Kinematografise Shqiptare dhe Teatrit Kombetar te Kukullave eshte nga Gjirokastra