in

Kur kengetarja gjirokastrite Shqiponja (Aleksandra ) Tahmazi konkuronte me kengetaret Inva Mula e Irma Libohova ne festivalet e femijeve

Ne moshe qe ka qene, kengetarja Shqiponja (Aleksandra ) Tahmazi dallohej si kengetare. Merrte pjeese ne korin e shtepise se pionierit ne Gjirokaster, pjesemarrese ne festivalet lokale e ato kombetare te kenges per femije.

Ne kete foto ajo eshte duke kenduar kengen Ne festival te Pranvera Kokalarit qe jetonte ne Shkoder, kenge fituese e Festivalit qe shkoi ne Konkurim ne Shkoder, Drejtues Selam Mamani, Festivali i 7 i pionereve.

Ne ate festival ne Shkoder ka kenduar edhe I.Libohova me kengen Gabimi i Mireles dhe I. Mula me nje Ninull per femije.

What do you think?

Written by admin

Kur vajzat gjirokastrite zbukuronin qafen dhe gjoksin me varse dhe rruaza

Nje foto nje kujtim/ E gjeni dot se kush rrinte ne bangen e pare dhe te fundit?!