in

Nina Dhrami nga Italia: “Buongiorno e buona collazione con trahana “Lunxhëria”

Buongiorno e buona collazione con trahana “Lunxhëria”
Fillim I ditës me trahana “Lunxhëria”.

What do you think?

Written by admin

Kujtime dhe poezi per xha Bexhetin qe mjekra e bardhe i vajti tre pellembe- nga Violeta Anastasi Muço

Nje foto,nje kujtim/ A i gjeni dot, ne cilin rresht jane mjeket e njohur Pjerin Radovani dhe Kristaq Xhumbi?