in

Nje foto,nje kujtim/ A i gjeni dot, ne cilin rresht jane mjeket e njohur Pjerin Radovani dhe Kristaq Xhumbi?

Kete foto e ka percjelle ne faqen e tij ne fb dokori i njohur Pjerin Radovani dhe i perket nje periudhe te larget, gati 60 vjet më parë me shokët e klasës së III-të B, në Politeknikumin Mjekësor të Tiranës.

Kane kaluar shume e shume vite dhe ish nxenesit sot mjeke te degjuar kane ndryshuar, jane rritur ne moshe e profesion.

A i gjeni dot ne cilin rresht jane mjeket e njohur Pjerin Radovani dhe Kristaq Xhumbi?

Po te tjeret cilet jane ?

What do you think?

Written by admin

Nina Dhrami nga Italia: “Buongiorno e buona collazione con trahana “Lunxhëria”

Me hidherim ndajme lajmin se ka ndërruar jetë ekonomisti gjirokastrit Bashkim Shkurta