in

Nga ç`vend eshte shkrepur kjo foto, gjeni emrin e fshatit, te fushes dhe maleve!

Nje sy i stervitur me natyren dhe horizontin dhe i shetitur ne udhetime ne jug te vendit, e ka te lehte te thote nga c`vend eshte shkrepur kjo fotografi, emrin e fshatit, te fushes dhe maleve edhe pse te mbuluara nga rete e bardha.

Ju ftojme te humbisni dhe pak minuta nga koha tuaj e pushimit,  thirrni kujtesen ne veprim, udhetoni ne jug te vendit, ju ndihmojnme duke ju thene qe shkrepja eshte realizuar nga lartesi, nga nje rruge e asfaltuar dhe me shume kthesa qe te shpie ne nje nga qytetet  e bukura te jugut.
Kaq mjafton, vini kujtesen ne levizje dhe na shkruani!

What do you think?

Written by admin

Evis Fico: Tek Kubeja ne Gjirokaster ku ndihesh si ne shtepi!(Foto)

Lunxhoti Kleanth Çuçi me shtepi te re ne Dhoksat te Lunxherise/ Njerezit e mi te zemres, jeni te mirepritur, mirese te vini!…