in

Evis Fico: Tek Kubeja ne Gjirokaster ku ndihesh si ne shtepi!(Foto)

Evis Fico ne faqen e saj ne Fb:

Një mëngjes i veçantë, tek Kube- ja në Gjirokastër! Krejt ndryshe nga çfarë isha mësuar të shihja kur kaloja tek kubeja gjatë periudhës së gjimnazit, sot shijova jo vetëm” gjërat e mira” të përgatitura me kujdes nga Olsa, por edhe energjinë pozitive që më dhuroi pritja e saj në një ambjent të arreduar kaq ëmbël, aq sa për një moment mendova se isha në shtëpi! Uroj sukses në këtë sipërmarrje plot art dhe mirësi.

Po sa kube te tilla ka ne shtepite karakteristike te Gjirokastres?! Sa mire sikur ne to te vihej dore?

 

What do you think?

Written by admin

Foto e 57 viteve më parë, mësues dhe nxënës të shkollës “29 Nëndori’ sot shkolla “Çajupi”

Nga ç`vend eshte shkrepur kjo foto, gjeni emrin e fshatit, te fushes dhe maleve!