in

Ne foto, mesuese gjirokastrite krenari e arsimit shqiptar

Ky eshte nje titull i merituar per armaten e madhe te arsimtareve gjirokastrite dhe krahinave te jugut qe edukuan dhe mesuan nje radhe brezash me dashurine per dijen , kulturen dhe shkencen, me dashurine per vendin dhe popullin.

Jane keto foto ne vite te ndryshme ku mesueset kane dale diten e perurimit te shkolles Urani Rumbo dhe ne vazhdim ne vite ne mbyllje te vitit shkollor, ne Diten e 7 Marsit, ne Ditelindje apo ngjarje te tjera te rendesishme.

 

 

Meritojne cdo fjale te mire, cdo nderim dhe respekt per punen e tyre shembullore!

What do you think?

Written by admin

Kengetarja e njohur gjirokastrite Juli Çenko:Per mua kenga polifonike eshte kuptimi i jetes time.

Kostumi i famshem lunxhot ne nje Lice te Bostonit