in

Ne avline e jetes, gjeni lulen e preferuar dhe ate qe ju mungon…

Kur ndodhesh larg, ne nje vend te huaj, malli dhe kujtimet te pushtojne vecanerisht per shtepine dhe avline,per pemet dhe lulet.

Meraku dhe boshlleku per to eshte i madh, nese nuk ia ke lene dikujt “çclesin e shtepise”, nuk kane shpelqimin, driten dhe hijen e pare.

Ndryshe ndodh kur mbi to kalon dora e njeriut,si lulet ne kete foto , shumellojshmeria dhe bukuria e te cilave te jep kenaqesi, te shpie ne kujtime malli, te enderrosh, te frymezohesh, te clodh shpirtin e mendjen.

Ne kete foto, nje sy i stervitur dhe nje dore e kujdesur per lulet nuk e ka te veshtire t`i dalloje nje per nje me emrat perkatese dhe te gjeje lulen e preferuar dhe ate qe i mungon…

What do you think?

Written by admin

Zbuloni cfare ka brenda byreku ne foto?

Rruget e bukura me kujtime te Gjirokastres qe te zgjojne nga gjumi…