in

Rruget e bukura me kujtime te Gjirokastres qe te zgjojne nga gjumi…

Keto jane nga rruget me te bukura te Gjirokastre, me plot kujtime per cdo banor.

Ja rruga e ndenkalase, nje mrekulli ne cdo stine, dhe tani ne vjeshte.


Te lumtur ata qe kalojne cdo mengjes apo ne mbremjet e ftohta te kesaj vjeshte.

Ja dhe rruga tjeter, ajo qe te con tek porta e madhe e kalase e qe vazhdon ne hyrje te Dunavatit per t`u bashkuar me rruge te tjera.

Poshte kesaj rruge nje rruge e vogel , dikur e shkelur me kembe, tani e shtruar.

Nje stol i vetmuar, ne pritje te atyre qe ndoshta pamjen e qytetit nga ky vend e kane shijuar me pare dhe tani, duke e pare ne foto, shfletojne faqet e kujtimeve me deshiren per te ardhur perseri…

Sa rruge te tilla kaq te bukura ka qyteti per te cilat veshtire se gjen fjalen e duhur.

Ato kane nje bukuri qe vene ne veshtiresi dhe poetet…
Si thoni?!

Fotot: Jam nga Gjirokastra

What do you think?

Written by admin

Ne avline e jetes, gjeni lulen e preferuar dhe ate qe ju mungon…

Vjeshta ne Liqenin e Tiranes ne fotot e Albana Malikos