Keni menduar per embelsiren e Vitit te Ri apo eshte shpejt akoma?

Neper faqet e portaleve po shfaqen tepsi me bakllava dhe embelsira te tjera te tradites, te kuzhines shqiptare, po me shume bien ne sy ato me bakllava.

Duket se edhe kete here, pra per festen e Vitit te Ri, bakllavaja do jete mbreteresha e embelsirave qe do zbukuroje tryezat dhe do kenaqi shijen e shumices.

 

 Po nga tre embelsirat ne fotot ke do zgjidhnit?

Tjeter, si mendoni, jeni per bakllava, dhiple, kadaif apo eshte shpejt per te marre nje vendim familjar per embelsiren e ViTIT TE RI?