Byrek fshati i pjekur ne saç, zbuloni me çfarë është përgatitur

Kete foto e ka derguar per faqen tone nje amvise nga nje fshat i larget. Ajo thote se shpesh pergatit byrek qe e pjek ne saç me prush dhe hi dhe behet shume i shijshem.

Foton e ka shoqeruar pa shenimet perkatese, emrin e byrekut, perberesit dhe menyren e pergatitjes. Ajo deshiron qe keto ” sekrete” t`i zbuloni ju.

Nje kerkese e tille nuk eshte e lehte per te zbuluar te “fshehtat” nen peten e pjekur te byrekut.

Komentet tuaja mendojme se do jene te ndryshme per te percaktuar emrin e byrekut, perberesit dhe menyren e gatimit.

Me te thjeshte do ta kene amvisat e fshatit te cilat pergatisin byreqe te shumellojshme e me probukte bio te pjekur ne furre druri ose ne sac qe sic dhe mund te keni provuar jane shume te shijshem.

j.