in

Kur Gjen Veten në një Fotografi…

Fotot e moshes se femijerise kur je i rritur te ngjallin kenaqesi dhe befasi bashke te shoqeruar dhe me pyetjen e natyrshme “Uuaa…pse une jam ketu?!

Çuditesh e nuk njeh veten tende ca me shume kur ate foto e kane percjelle te tjere dhe ti perballesh me veten dhe shoket e tu pas edhe 20, 30 apo 4o vjetesh.

Nuk e dime se c`moshe ka kjo foto po mund te themi qe femijet jane te ciklit te shkolles 8 vjecare te qytetit te Gjirokastres ne nje nga aktivitetet e shumta qe organizoheshin ndoshta nga vitet 70 te ne shkolla, ne shtepine e pionierit apo ne pallatin e kultures.

Ju shikoni me kujdes se mund te gjeni veten dhe shkruani cfare kujtoni nga e shkuara tuaj si nxenese dhe pjese e rretheve artistike per femijet.

What do you think?

Written by Admini

Si Thuhet: Ballomë apo Badhomë! Tjetër: Do Gatuash apo do Gatuaç. Ja dhe Fjalë të Tjera…

Dr. i Njohur Pëllumb Pipero jep Këshilla për të Gjithe, Edhe per te Moshuarit, Nëse Duan të Gëzojnë Nipërit dhe Mbesat…