in

Si Thuhet: Ballomë apo Badhomë! Tjetër: Do Gatuash apo do Gatuaç. Ja dhe Fjalë të Tjera…

Si thuhet: Ballome apo Badhome! Tjeter: Do gatuash apo do gatuaç. Ja dhe fjale te tjera…

Nga e Folura e Gjirokastres mblodhem ca fjale te vjetra dhe nga ju kerkojme qe te shpreheni nese kane dallim , i perdorni dhe si, duke formuluar edhe shprehje.

– I thashe apo i thaçe

-Portokale apo portokalle

– Te shkosh apo te shoç

-Takohewmi apo piqemi

– Mosj apo mi

– Ujk apo ulk-

-Fytyre apo fitire

-Sy apo si

-Tym apo tim

-Zakon apo adet

-Mendafsh apo akllas

-Mire apo birinxhi

-Mbaroj apo bitis

-Buxhak apo qoshew

-Fund apo ciknosje

–Filani apo cimadhi

–Belbezoj apo çuçuris

What do you think?

Written by Admini

Ushqimet Që Forcojnë Imunitetin!? Ja Cilat Janë Disa me Kryesoret!

Kur Gjen Veten në një Fotografi…