in

Dr. i Njohur Pëllumb Pipero jep Këshilla për të Gjithe, Edhe per te Moshuarit, Nëse Duan të Gëzojnë Nipërit dhe Mbesat…

Mjeku i njohur Pellumb Pipero ne rubriken ‘’Opinion’’ në News 24 ka folur me “shkoqur” per koronavirusin duke thene se mund të kalojë pas 4 muajsh por se ka dhe shume te panjohura.

Ai nder te tjera theksoi gjate intervistes se këshillat dhe masat duhet të dëgjohen sot se nesër do të jetë shumë vonë. Kjo keshille eshte per te gjithe, edhe per te moshuarit nese duan qe te gezojne nipërit dhe mbesat, po ashtu te rinjte te zbatojnë rregullat.

Kjo nuk eshte lojë por eshte luftë e vërtetë me shume te panjohura dhe se eshte vetem fillimi,kudo ne Evrope dhe ne Bote.

Pipero tha gjate intervistes se ende nuk ka asnje vaksine apo mjekim antiviral duke theksuar se e vetmja armë që kemi është kujdesi.

Ai keshillon si dhe eshte shprehur dhe ne intervista te tjera qe njerezit te qëndrojnë në shtëpi per ta kaluar mirë këtë situatë.

What do you think?

Written by Admini

Kur Gjen Veten në një Fotografi…

Historia e Makinës Qepse Amerikane SINGER Fillon me Vitin 1851, po Kush ishte Përfaqësuesi i saj në Gjirokastër nga viti 1925?!…