in

Kunguj te mbushur, me cfare dhe si i pergatisni?

SHIKOJENI ME KUJDES KETE FOTO.

JANE KUNGUJ TE MBUSHUR.

SIC E DINI PERBERESIT JANE KUNGUJ, MISH I GRIRE, ORIZ DHE…

TREGONI PERBERESIT E TJERE DHE MENYREN E PERGATITJES!

What do you think?

Written by Admini

Marredheniet e vjehrres me nusen:”I dua petet te holla si karte cingari!”

Kujtesë/Cilit kopsht të fëmijëve të qytetit të Gjirokastrës i përket kjo foto?