in

Marredheniet e vjehrres me nusen:”I dua petet te holla si karte cingari!”

Ne nje dite si kjo e sotmja, vjeherr dhe nuse bene fjale per “byrekun e drekes”.

Nusja ngulte kembe t`i merrte petet te gatshme ne supermarket, ndersa vjehrra i thoshte qe t`i hollonte me petes, t`i bente sic i donte ajo, karte cingari.Ja per kete u zune dhe me ne fund , hunde e buze u ndane te zemeruara. Nuk dime ne u moren vesh me vone dhe si i kane marredheniet sot.

Si mendoni , marredheniet midis vjehrres dhe nuses kalojne me dashuri apo me gernje, gjerat kur futet nje nuse ne shtepi jane si me pare apo ndryshojne, kalojne me miqesi e ngrohtesi apo me mosmarreveshje, me tensione dhe ndjenja negative ekstreme.

Po cfare kerkohet, pershtatshmeri nga te dyja palet, apo?!……

Jepni mendim dhe tregoni dicka nga eksperienca tuaj!

What do you think?

Written by Admini

12 vjet më parë, Berati u pranua në listën e trashëgimisë botërore, ja si ka ndryshuar…

Kunguj te mbushur, me cfare dhe si i pergatisni?