in

Kujtese/ Burrat e fshatit Selcke me mesuesin veteran te arsimit gjirokastrit Koço Sevo

Burrat e fshatit Secke te rrethit te Gjirokastres me mesuesin e tyre, veteranin e arsimit gjirokastrit Koço Sevo.

Nuk e dime e cilit vit eshte kjo foto dhe ngjarja qe i ka bashkuar keta burra dhe gruan ne rreshtin e pare me mesuesin e tyre, ndoshta eshte ndonje takim ne pervjetor apo jubile te shkolles se Selckes.

 

Eshte foto e fiksuar ne fshat apo ne Gjirokaster dhe kete duam te mesojme.Dime vetem qe burrat  me mesuesin e tyre kane lene gjurme ne historine e fshatit dhe Gjirokastres, te gjithe me vlera dhe kontribute ne fusha te ndryshme.

Ja Stavri Zerva gazetar dhe drejtor i Radio Gjirokastres per shume vite, Koco Bushaka, nepunes i shtetit, drejtues i keshillit te krahines se Pogonit,Dhosi Margariti aktor i mirenjohur i Estrades Profesioniste te Gjirokastres etj.

Po te tjeret ne foto cilet jane dhe cfare dini per punet qe kane kryer?

What do you think?

Written by admin

Ja cila eshte gjirokastritia me e vjeter në Amerikë qe sot feston 103 vjetorin e lindjes

Ja cfare i ndodhi gjirokastritit te pare ne Tirane ?!