in

Kori i shtepise se pionierit, si e kujtoni?

Kjo foto eshte e nje viti te larget, para viteve 90-te, kur ne shtepine e pionierit Fato Berberi ne Gjirokaster funksiononin mjaft rrethe artistike, letrare, kulturore e profesionale.

Ne kete vater edukimi te talenteve te reja, te femijeve, shume nga anetaret ishin dhe pjesemarres ne kor dhe ne ansamblin artistic qe per shume vite jane drejtuar fillimisht nga muzikantet profesionist  Selam Mamani dhe Haxhi Selfo.

Duke pare kete foto ndoshta gjeni veten tuaj dhe mire eshte te sillnin nje kujtim si antare te korit ose rretheve te tjera artistike, grupit te valleve etj.

What do you think?

Written by admin

Ndiqni VOA-Zëri Amerikës sonte në mbrëmje, ora 18:00, për të parë intervistën e Ambasadores së SHBA Yuri Kim me gazetarin Armand Mero

Nje foto nje kujtim/ Shahin Mezini shoferi i ushqimores dhe ndermarrjes se grumbullimit ne Gjirokaster.