in

Nje foto nje kujtim/ Shahin Mezini shoferi i ushqimores dhe ndermarrjes se grumbullimit ne Gjirokaster.

Kujtojme me kete foto shoferin e njohur gjirokastrit Shahin Mezini, ish banor i lagjes Pazar i Vjeter ne qytetin e Gjirokastres.

 

Shahini ishte njeri i mire dhe profesionist ne ushtrimin e zanatit te shoferit qe punonte nga mengjesi deri ne oret e vona per transportin e mallrave ushqimore, miellit etj.

Kete zanat ja u ka mesuar dhe shume te rinjve gjirokastrit.

I pari ne foto me mjetin e tij eshte Shahini ndersa shoferet ne dy mjetet e tjere nuk i njohim. Do deshironim qe t`i evidentoni dhe te flisni per ta.

What do you think?

Written by admin

Kori i shtepise se pionierit, si e kujtoni?

Kujtese/ Burra te mire, drejtues te ndermarrjeve me peshe te qytetit te Gjirokastres