in

Ndiqni VOA-Zëri Amerikës sonte në mbrëmje, ora 18:00, për të parë intervistën e Ambasadores së SHBA Yuri Kim me gazetarin Armand Mero

Ambasadorja Yuri Kim: “Pra, detyra ime e parë, përparësia ime e parë është të sigurohem që qeveritë tona të kenë një marrëdhënie të mirë pune. Por përtej kësaj, diplomacia ka të bëjë me më shumë se thjesht qeveri me qeveri; ka të bëjë edhe me marrëdhënien njerëz me njerëz, madje edhe bizneset. Dhe prandaj më shikoni mua dhe diplomatë të tjerë në ambasadën amerikane të udhëtojmë rretheqark vendit, sepse kemi punë këtu në Tiranë me zyrtarë qeveritarë, por kemi shumë më tepër punë – dhe kur them punë, flas për marrëdhëniet – me pjesën tjetër të Shqipërisë.” Ndiqni VOA – Zëri i Amerikës sonte në mbrëmje, ora 18:00, për të parë intervistën e Ambasadores së SHBA Yuri Kim me gazetarin Armand Mero.

?? | “So, my first job, my first priority is to ensure that our governments have a good working relationship. But beyond that, diplomacy is about more than just government to government, it also involves people to people, and it involves businesses as well. And so that’s why you see me and other diplomats traveling around the country, because we have business here in Tirana with government officials, but we have much more business – and when I say business, I’m talking about relationships – with the rest of Albania.” Tune in on Voice of America tonight, at 18:00, to watch U.S. Ambassador Yuri Kim’s interview with Armand Mero.

What do you think?

Written by admin

Cilat shijoni me shume, glikot e Permetit apo te Gjirokastres?

Kori i shtepise se pionierit, si e kujtoni?