in

Konkursi “Foto Gatimi Tradicional”, shoqeruar me receten perkatese, sapo ka filluar. Ju ftojme te merrni pjese!

Konkursi “Foto Gatimi Tradicional”, shoqeruar me receten perkatese, sapo ka filluar.

Kush ben foton me receten bashke me te pelqyer, do te fitoje nje dreke te sponsorizuar nga lokalet qe deshirojne te marrin pjese ne konkurs, bashkeshoqeruar me librin ” 101 gatime te Kuzhines Gjirokastrite”.

Per te gjithe dashamireset e kuzhines:

Eshte fare e lehte, nese gatuani beni dhe nje foto dhe percilleni ne faqen tone!

Mirepresim foto e receta jo vetem nga qarku i Gjirokastres, pra jo vetem te kulinarise se jugut por edhe me gjere.

Falenderojme bashkepunetorin tone te  rubrikes ” Kuzhina gjirokastrite” qe na vuri ne levizje!

What do you think?

Written by admin

Lulezimi i industrise se duhanit ne Libohove dhe Nepravishte ne vitet 1800

Per nusen lunxhote: Nuse zinxhiri kordhele/ Erdhe nuse përkëdhele/Për në portë, e në penxhere