in

Per nusen lunxhote: Nuse zinxhiri kordhele/ Erdhe nuse përkëdhele/Për në portë, e në penxhere

Nuse zinxhiri kordhele
Erdhe nuse përkëdhele
Për në portë, e në penxhere
Për të gjezdisur bahçeve
Për të gjezdisur bahçen
Bashkë me dhëndër lulenë
Të përmblidhni rrush e pemë
Të gostisni dhe nënenë
Ta gostisni dhe atë
Tu japë uratënë.

Nga faqja ne fb e lunxhotit Koço Mosko, studiues i folklorit te krahines se Lunxherise.

What do you think?

Written by admin

Konkursi “Foto Gatimi Tradicional”, shoqeruar me receten perkatese, sapo ka filluar. Ju ftojme te merrni pjese!

Libohova,kur ne majen e malit Bureto ka jete