in

Hë mo, ç`thonë duhanxhinjtë, cili duhan ishte më i mirë, Viroi, Drino, Luksi , Partizani apo…?!

Duhanxhinjte e dine cili duhan ishte me i mire qe prodhohej nga fabrikat e Gjirokastres, para dhe pas clirimit te vendit.

Kishte disa paketa me emertime te ndryshme si Viroi, Diamant, Drino, Partizani, Luksi etj.

Nga keto jemi kureshtare te mesojme se kush pakete e kish cilesine me te mire e cila kishte duhan “ andure”, sic eshte nje shprehje.

Per ilustrim, ne mungese te etiketave, po percjellim vetem paketen me emertimin Partizani qe sa dime, perseri me opinionin e duhanxhinjeve, jo atyre qe nuk e vinin ne buze, ishte duhan i mire edhe pse disa thoshin ” çka”.

Nuk pranohen komente nga ata qe duhanin nuk e vene ne buze!

What do you think?

Written by admin

Këngëtari Sokrat Braho që dallohej në interpretimin e këngëve të muzikës së lehtë nën udhëheqjen e muzikantit të njohur Haxhi Selfo

Kokrrat e trëndafilit të egër të Fushëbardhës më të mirat në botë!