in

Ke njihni nga keta sportiste te Luftetarit ne kete foto?

Kjo foto na shpie ne vitet e largeta kur ekipi i Luftetarit ishte ne kategori te dyte, por qe luftonte me “ mish e me shpirt” te futej ne kategorine e pare.

Vitin nuk e tregojme qe ta gjeni vete por ju kujtojme se ne perberje te ekipit, sic jane dhe ne foto, kane luajtur dhe intelektuale te qytetit, mesuesit Bekim Harxhi dhe Tolo Angoni, te dy figura te njohura, personalitete ne fushat e tyre te studimit dhe me krijimtari, Bekim Harxhi shkrimtar i degjuar per femije, ashtu Tolo Angoni i pasionuar per ngritjen e kopshteve botanike.

Shikoni foton me kujdes dhe tregoni dhe per sportistet e tjere!

What do you think?

Written by admin

Mbi çatine e Klubit te Gjuetareve ka rene nje dege e Rrapit shekullor. Ja si kane punuar ustallaret e njohur?

Gjirokastra Nderon Ditën e Flamurit, Shpalljen e Pavarësisë !