in

Mbi çatine e Klubit te Gjuetareve ka rene nje dege e Rrapit shekullor. Ja si kane punuar ustallaret e njohur?

Mbreme dhe sot Gjirokastra ka qene e renduar nga shirat.

Mbi çatine e Klubit te Gjuetareve ka rene edhe nje dege e Rrapit  shekullor.

Situates se krijuar i jane pergjigjur ne kohe e me gadishmeri te plote edhe dy ustallaret e njohur  ne qytet, mjeshter te punimit te gurit dhe shtrimit te cative,Drini Cani dhe Rifo Huso qe kane punuar mbi catine e demtuar edhe duke rrezikuar, te lidhur me litar per largimin e rrapit te thyer.

Gjate punes , trungu i lehtësuar nga pesha, ngriti në ajër usta Drinin qe, edhe pse u lendua, vazhdoi punen bashke me Huson deri ne largimin e deges se thyer nga catia e klubit, pamje qe i kemi marre nga faqja Gjirokastra -qytet muze.

What do you think?

Written by admin

Flamur Golemi:Ne Gjirokaster, 250 artistë popullorë, shpalosën vlerat më të arira të folkut

Ke njihni nga keta sportiste te Luftetarit ne kete foto?