in

Gjirokastritët tek Klubi i Gjuetarëve:-Ti e ke në terezi, të ka pjedhë kokoshi…

Di gjirokastritet, kete mbremje, ne prag te Krishtlindjeve, na Qafe te Pazarit qe llamburit nga dritat e festes.

-He mo si u ngryse?

-Mire mo si je ti?

-Une mire mo.

Mbajne hapat tek Klubi Gjuetareve.

-O ti te te pies si vete me plumbat mo? Ke akoma fisheke ne gjerdan?

-E çthua o Heqo une kam 500 hadhe ti e ke mendjen te plumbat. Ti e ke ne terezi, te ka pjedhe kokoshi…

Pas kesaj qe degjoi, gjirokastriti tjeter u gufos dhe nxitoi te futej brenda ne klub.

SI THONI, KENI DESHIRE TE KOMENTONI DHE TE VAZHDONI DIALOGUN E TYRE MBESHTETUR NE SHPREHJEN GJIROKASTRITE ” TE KA PJEDHE KOKOSHI”?

What do you think?

Written by admin

Aktorja e shquar gjirokastrite Mimika Luca feston sot 82 vjetorin e lindjes

Sot, në Krishtlindje, urojmë Kristaqët që festojnë Emrin