in

Gjimnazi Asim Zemeli, në gjurmet e kujtimeve, klasa ime, kemi qënë më të mirët,,,

Kjo foto ne internet vec te tjerave eshte percjelle me kete shenim:”

“Kemi qene me te miret,,,klasa ime”

Na beri pershtypje dhe po e botojme.

Nuk kemi te dhena per klasen dhe vitin shkollor po te sigurte jemi qe jane nxenes te shkolles se mesme Asim Zeneli te Gjirokastres.

Presim komentet tuaja!

What do you think?

Written by admin

Rruga e Nenkalase kete mengjes me foto te Pano Mukes, banor i lagjes Pazar i Vjeter!

Pse duhet të shkojmë tani në Parkun e bukur të Viroit?!