in

Pse duhet të shkojmë tani në Parkun e bukur të Viroit?!

Nga shirat qe rane disa dite me pare, Liqeni i Viroit, nga i zbrazet, filloi te mbushet.

Per ata qe e njohin dhe e duan parkun e Viroit eshte lajm i mire.

Kete e tregojne edhe fotot:

Mema eshte ngritur ne nivel te pranueshem ndersa siperfaqja e liqenit  deri ne gryken e rrjedhjes, ujrat e te cilit bashkohen me ato te Drinos qe gjithashtu eshte “gjalleruar”.

 

Liqeni tani duket ndryshe, jo vetem ne pamje.

Shetitja rreth tij behet dhe me e kendshme.

Ditet dhe mbremjet jane te ngrohta, me pak lageshti por te fresketa.

Nxitoni, sa pa u ftohur tamam moti! 

Viroi ju zgjon kujtime te bukura!

Mire mund te kalohet dhe nje dreke e darke ne ambientet e restoranteve te kesaj pike turistike, me e madhja e qytetit te Gjirokastres.

Fotot nga Pano Muka

What do you think?

Written by admin

Gjimnazi Asim Zemeli, në gjurmet e kujtimeve, klasa ime, kemi qënë më të mirët,,,

Cjepët “brirë artë” te fshatit Fushëbardhë. Me kë jeni tifoz, me të ziun apo me të bardhin?!( Ndiqni vidjon)