in

Gjeni shprehjet popullore nga fjalori E folme e qytetit te Gjirokastres

– Si thuhet per nje njeri qe ka jetuar ose jeton shume mire…

-Thuhet per nje gjelle a embelsire te gatuar me mjeshteri te ralle…

-Thuhet per nje njeri fodull, i cili te keqen e peson nga mendjemadhesia.

-Thuhert per  dike qe kryen nje pune per te mire te te tjereve dhe jo per vete.

– Thuhet per te cilesuar nje njeri jo te mire, me vese…

– Thuhet per dy njerez a dy familje qe kane marredhenie te mira.

– I thuhet dikujt gjate nje bisede qe te kete jeten e shkurter per te mos dhene me keshilla pa vletre.

-Thuhet per dike te gjyloje thelle e mire…

-Thuhet per nje njeri jo  te gjalle dhe aktiv

-Thuhet per dy njerez qe grinden vazhdimisht.

What do you think?

Written by admin

Respekt dhe mirenjohje per Klodianin,Heroin e Dites ne sheshin Skenderbej

Sot urojme per ditelindjen aktorin e shquar shqiptar Timo Flloko