in

Gjeni fjale te tjera pas ketyre; byreke, dyfeke,hendeke, dysheke dhe…

Per kohen tuaj te lire, ja nje “loje” interesante!

Nisur nga nje postim i Kosta Makariadhit me fjale te ndryshme qe dhe mund te kene lidhje kuptimore me njera tjetren, ne pergjigje te kerkeses se tij, vec ketyre fjaleve pertace, tullace, dace, kupace,…,, binjake, hutaqe, fshatarake, ushtarake, kapake, rosake, fusharake, …, byreke, dyfeke,dysheke, fisheke, hendeke, mjeke, lelejke, hendeke, …, balashe, gjumashe, larashe,…vazhdojme  avash, dash, kakash dhe shtoni te tjera…

What do you think?

Written by admin

Ja kush e ka Ditelindjen sot!

Sot kengetari i njohur Redon Makashi ka Ditelindjen, i urojme jete te gjate e te lumtur!