in

Ja kush e ka Ditelindjen sot!

Urojme sot per Ditelindjen Xhezo Canën autor i disa librave per Tepelenen por dhe per Prefekturen e Gjirokastres dhe qe tani ka gati botimin e dyte per Tepelenën me dokumente e fakte te nxjerra nga arkivat.Ne kete botim te ri , rezultat i nje pune studimore shumevjecare, përmblidhet historia e Tepelenës (nënprefekturës, bashkive, studime për popullsinë, letërkembime, vendimarrje, deklarata, arsimi, gazetat etj) dhe personazhe që kane dhënë kontribute atdhetare, por që janë lëne në harresë.

Gezuar, te urojme te rrosh sa me gjate, me shendet dhe i lumtur!

 

Xhezo Cana per shume  vite ka sherbyer mesues dhe ne drejtim te institucioneve arsimore te rrethit te Tepelenes dhe tani vazhdon ne kete profesion ne nje nga shkollat e mesme te Tiranes, i vleresuar per profesionalizmin ne mesimdhenie, marredheniet me koleget e nxenesit, lidhjet e ngushta me vendlindjen dhe punen e tij ne vazhdim si studjues i historise dhe traditave te Tepelenes e me gjere.

XHEZO CANA, GEZUAR DITELINDJEN!

What do you think?

Written by admin

Arjan Shehu dhe Juli Çenko me një kënge të re…

Gjeni fjale te tjera pas ketyre; byreke, dyfeke,hendeke, dysheke dhe…