in

Vjeshta ne Liqenin e Tiranes ne fotot e Albana Malikos

Tani vjeshta ne Liqenin e Tiranes eshte e pranishme me te gjitha ngjyrat e saj.

Po dhe keto foto te Albana MALIKOS sjellin pamjet e bukura edhe per ata qe nxitojne per ne pune apo qe e vizitojne ate dhe me ralle, e ca me shume per ata qe rrojne larg Tiranes dhe ruajne kujtime.

What do you think?

Written by admin

Rruget e bukura me kujtime te Gjirokastres qe te zgjojne nga gjumi…

Urime piktores se talentuar Livia Mevlani nga Gjirokastra