in

Foto ne lagjen Hazmurat te Gjirokastres, kush eshte mesuesja po femijet cilet jane?

Mesuesja ne foto eshte Figalia, halla e pedagoges Antoneta Arseni , mike e faqes tone.

Ajo ka qenë mësuese e fillores në shkollen « Koto Hoxhi », bashkë me Anën e Njockos, Afron e Koçollarit, Vasilika Kserën e Froso Çabeliun.

Kjo foto eshte bere ne lagjen Hazmurat, shkruan ne faqen e tij ne fb gjirokastriti Minella Doni duke kujtuar mesuesen e tij qe ne shkolla ka punuar me pasion e dashuri per edukimin dhe shkollimin e femijeve.

Duke pare kete foto femijet nuk i njohim po eshte rasti qe ata qe jane pjesemarres ne te te ballafaqohen me veten kur ishin te vegjel e te na tregojne tani qe jane te ‘ medhenje ‘ se cfare kane arritur ne jete.

What do you think?

Written by admin

“Ta gëzosh emrin po aq të bukur dhe të shenjtë!”-Gazetari uron motren per Diten e Emrit

Ja si e bejne buranine gjyshet gjirokastrite?