in

“Ta gëzosh emrin po aq të bukur dhe të shenjtë!”-Gazetari uron motren per Diten e Emrit

Sot urohet per Diten e Shen Marise.

Nje urim te vecante ka bere dhe gazetari i RTVGj Vangjel Shumeli per motren e tij.

Motër e dashur
Drita e familjes
Ta gëzosh emrin po aq të bukur dhe të shenjtë
E pac gjithë jetën me shëndet,mbarësi dhe sukseset qofshin bashkudhëtare në çdo hap.
Të rrosh gjithmonë me emër siç të ka hije se meriton shumë Maria.
Zoti të bekoftë dhe te dhëntë urata pa fund!

What do you think?

Written by admin

“Oriz me qumesht”,cila eshte receta dhe si i thone ne Gjirokaster e gjetke?

Foto ne lagjen Hazmurat te Gjirokastres, kush eshte mesuesja po femijet cilet jane?