in

Foto e vitit 1955/ Klasa e Dytë e Shkollës Pedagogjike-Gjirokastër me Mësuesin Thoma Papapano

Eshte foto e vitit 1955 dhe pas saj emrat e nxenesve te klase se 2-te pedagogjike ne Gjirokater me mesuesin e tyre Thoma Papapano.

Kete foto na e dergoi Anlia Rezhda, vajza e gjirokastrites Adriana Qofte, ne ate vit nxenese. Me mbarimin e matures punoi edhe spikere ne Radio Gjirokastra.

 

Emrat e nxenesve jane shume te njohur edhe sot nga gjirokastritet, emra te njohur qe kane vazhduar studimet e larta dhe kane dhene kontributin e tyre ne arsim por disa dhe ne fusha te tjera.

What do you think?

Written by Admini

Bukuria e nusërisë me kostumin origjinal të krahinës së Dropullit…

Vallja e Kalldrëmeve, kush është autori i saj…