in

Foto e 57 viteve më parë, mësues dhe nxënës të shkollës “29 Nëndori’ sot shkolla “Çajupi”

Sa shume kujtime te sjelle ne kujtese nje fotografi!

Ja shikojeni kete me kujdes!

Per t`ju ndihmuar, eshte foto e realizuar prane shkolles “29 Nendori” ( sot me emer tjeter Çajupi).

 

Jane nxenes te mbledhur per t e dale te gjithe bashke si klase me rastin e perfundimit te vitit shkollor. Keshtu ka qene tradite, ne shkolle vinte fotografi i qytetit dhe bente nga nje apo dy fotografi per secilin. Sa mire qe disa nxenes te asaj kohe ishin te mire ne mesime por dhe arshivuse te fotove te femijerise dhe sot kane nje arkiv te pasur me kujtime te femijerise dhe familjare.

Kete kujdes ka treguar dhe ish nxenesja e shkolles Katerina Marga qe na ka derguar disa per gjirokastraonline.

E falenderojme!

Tani ju kujtojme vetem dy emra, qe njihen e jane pjese e armates se paharruar te mesuesve veterane me kontribute ne arsimin gjirokastrit, mesuesja Pranvera Karagjozi dhe mesuesi i edukimit fizik Bastri Dajlani.

Te tjeret shikoni me kujdes, do gjeni dhe veten dhe mos thoni shiko sa i vogel kam qene, po i vogel po tani je i madh, je bere prind e gjysh dhe duhet te jesh krenar qe mesove ne shkollen e dashur e te paharruar me mesues te palodhur e te perkushtuar!

What do you think?

Written by admin

Kthim ne vendlindje/ Udhetimi i Raimonda Lilos nga Çikago ne Tirane, Permet dhe mbreme ne Gjiirokaster( Foto)

Evis Fico: Tek Kubeja ne Gjirokaster ku ndihesh si ne shtepi!(Foto)