Pamjet më të Fundit në Gjirokastër të Kult-Art, Festës së Trashëgimisë organizuar nga TID Gjirokastra!

Edhe diten e sotme në pazarin e Gjirokastrës ka vazhduar festa në kuadrin e aktivitetit Kult Art per ditët e trashëgimisë kulturore.

Kjo fundjavë festive e trashëgimisë e organizuar nga TID Gjirokastra dhe partnerët u mundësua nga Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF), Bashkia Gjirokastër, TID Gjirokaster, Cesvi, Slow Food Gjirokastra, DRKK Gjirokastër, Gjiroart, shoqata Miqësia.
Photo Credits: @soni studio photography

Nderkohe keto jane disa nga pamjet festive per sot: