Gjimnazi i Gjirokastrës, maturat në gjurmët e kujtimeve...

Dy vjet me pare, ne fund te qershorit 2018 pas shume vitesh, ne oborrin e gjimnazit Asim Zeneli u mblodhen maturante qe festuan se bashku diten e ndarjes nga shkolla.

Takimet pas 30 apo 50 vjetesh tashme jane kthyer ne tradite nga ish nxenesit e kesaj shkolle nga te parat celur ne Shqiperi.

Maturantet ne foto, kane mbaruar shkolla te larta ne specialitete te ndryshme dhe kane sherbyer ne te gjithe Shqiperine, jo vetem ne qytetin e Gjirokastres, vendlindjen e tyre.

Sa shume kujtime, sa te qeshur e te gezuar, plot mall e nostalgji per njeri tjetrin, edhe me kujtime te shumta per kohen qe kane kaluar bashke per 4 vjet me radhe.

Fotot nga Pano Muka