Ç`Thoni për Ndonjë Takim? Kush e ka Radhën për Organizimin e Takimit të Maturës në Gjimnazin “Asim Zeneli” të Gjirokastrës?

 

Tashme eshte kthyer ne tradite organizimi i takimeve te maturave te gjimnazit Asim Zeneli, takime pas 50 e me shume vite.

Jane takime qe kerkojne dhe kohe per t`u organizuar deri diten qe te gjithe mblidhen bashke, ne avline e madhe te shkolles, ne koridoret e klasen ku gjimnazistet kane mesuar.

Nga kjo foto e percjelle ne fb eshte organizuar dhe takimi i shumepritur pas 45 vjetesh i matures `70- `71 te ketij gjimnazi.

Idete e mira gjithmone gjejne mbeshtetje per gjera te bukura e mbreselenese sic jane takimet e maturave, plot mall per njeri tjetrin.

Njoftimet u bene ne fb dhe me mesazhe private. U ra dakort per vitin dhe muajin se disa ishin dhe jashte vendit, “pertej oqeanit”.
Behari po afronte ashtu dhe muaji I takimit.
“Ku jemi me pregatitjet per takimin, qe uroj te mos jete i fundit?”, pyesnin te largetit.

Pyesnin te largetit dhe pergjigja ishte per Muajin, Diten dhe Vendin e Takimit-Gjimnazi “Asim Zeneli”. Dhe ashtu ndodhi. Ja dhe fotua e takimit:

Po kete vit, kush e ka radhen, kush po pergatitet per takimin e Matures?